Korting voor leden Groei & Bloei

De ledenpas wordt U door het hoofdkantoor in Zoetermeer toegezonden. De pas geeft korting op het ontwerp en de aanleg van een tuin, de aankoop van planten en tuingereedschap of de toegang tot tuinbeurzen, fairs en modeltuinen. Dit najaar is er weer een landelijke actie om lid te worden van Groei & Bloei. U betaald dan € 49,95 in 2015 als u per 1 november 2014 lid wordt. Als u dit wilt, mail dan even naar info(at)baarn.groei.nl dan krijgt u een formulier en gelijk het magazine van oktober en de Groei & Bloei bollenspecial t.w.v. € 7,95 cadeau.

Waar krijgt u korting?

Hoveniersbedrijven en tuincentra, tuinbeurzen en fairs, die korting geven, staan vermeld in het kortingsboekje, dat bij het januarinummer van Groei & Bloei  gelijk met uw ledenpas wordt toegestuurd.

Baarn

Pia's Bloemenwinkel, Sparrenlaan 2, Pia' s bloemen baarn

Hollander & de Vries, Tuinontwerp en & Advies, 5% op een tuinontwerp, tel. 035 5411660 of 035 5430529

Eemnes