Hier treft een links aan van andere websites op het gebied van groen, bloemen, planten, etc.

Hoveniers in Baarn e.o.

www.alandriumtuinen.nl

www.authentiekhovenier.nl

www.stevaro.nl

De Hostavereniging:

www.hostavereniging

De Nederlandse Tuinenstichting:

www.tuinenstichting.nl

Site van een hosta liefhebber:

www.hostavalley.eu

Speciale Hostakwekers:

Spitsbergen-Willemsen in Veenendaal

www.kwekerijwillemsen.nl

Jan van de Top, Barneveld

www.vandentop.nl

Tuinreizen:

Garden Tours, Rotterdam, die prachtige reizen naar Engeland, Schotland en Ierland verzorgen. Maar ook naar Zuid-Afrika gaan:

www.gardentours.nl

Bijzondere kwekers:

www.kabbes.nl

www.hessenhof.nl

www.jaapbol.nl

Rozen e.a.z.:

De bekende rozenkwekerij De Wilde:

www.dewilde.nl

Op de site www.stekjesruilen.nl kunt u eenvoudig gratis een advertentie plaatsen. U kunt ruilmateriaal aanbieden, maar natuurlijk ook gewoon weggeven of verkopen. Een mooie service onder het motto? Uw stek op het internet?

Om een beeld te krijgen van de boeken van Modeste Herwig kunt u op de link klikken. Modeste maakt schitterende foto's op haar reizen en haar tuinboeken zijn daarom ook heel bekend. Ze heeft het natuurlijk met de paplepel ingegoten gekregen. Haar vader is de bekende schrijver Rob Herwig die al tientallen boeken geschreven heeft. Ook samen met zijn dochter.

Marieke Nolsen, marieke(at)mariekenolsen.nl, heeft een informatieve site waar u zich op kunt geven als u een workshop bloemschikken wilt doen 'In de Boomgaard' in Leusden. Zij is in Baarn en Soest ook bekend van de Kerstdemo's die ze in 2008 en 2011 heeft gegeven. U kunt haar vinden op www.mariekenolsen.nl

http://hollanderendevries.nl, tuinontwerp en advies

Moestuinieren: tegenwoordig zijn er veel leden die een moestuin hebben. Tuinderij Eyckenstein in Maartensdijk heeft een mooie eigen website waar u eens even op moet kijken:

www.landgroenten.nl

Showtuinen:

www.ateliertonterlinden.nl

Diversen:

www.groenegraf.nl

www.vorstelijkbaarn.nl

het begin
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….