Column

Deze blog wordt bijgehouden door de webmaster. Wilt u reageren, mail dit naar info(at)baarn.groei.nl.

2019

Het 1e kwartaal is al weer bijna ten einde. De winter was niet extreem koud en er zijn meer warmterecords dan kouderecords gesneuveld in deze periode. Ook de regen, die viel, was zeer welkom. Zeker nadat we zo'n warme en hete zomer als vorig jaar gehad hebben. Onze tuinen vragen weer om er in te gaan werken. Het oude blad kan er uit geharkt worden, maar ook de dode struiken zoals de Buxus, kunnen gerooid worden. Tenminste dat ben ik in onze eigen tuin aan het doen. Beetje met pijn in het hart, maar ook wel dat ik er nu klaar mee ben om zo'n 30 mtr. met de hand te knippen en krom te moeten staan! Ook ik word tenslotte een dagje ouder. Maar nu moet ik weer een andere invulling voor de 4 vakjes gaan bedenken waar de Buxus om heen stond. Wil een blauw/witte tuin maken zo heb ik bedacht. Wij hebben nog een aantal witte Hortensia's in leven kunnen houden en deze staan mooi als afscheiding aan de voorkant. In deze maand maart ben ik ook weer druk met de Lenteconvo. Vandaag de eerste NieuwsFlits 2019 versturen om te kijken of er nog wat verhalen en/of foto's van de 144 leden kan komen. Verder zelf nog wat stukken schrijven over ons 120-jarig Jubileum. Wie had dat gedacht 5 jaar geleden toen wij het Jubileumboekje gemaakt hebben. Wij dachten nou dat zit er bijna op. Maar ja met een nieuwe penningmeester erbij, zijn we toch weer verder gegaan. Ook het ledenaantal blijft constant en ik heb er nog plezier om door te gaan na bijna 22 jaar! Hoewel het soms moeilijk is om weer wat te schrijven wat je natuurlijk al zo vaak bij de kop gepakt hebt. Ook door wat medische tegenslagen hou ik de website wat minder goed bij en het bedenken van een feestje voor 120 jaar G&B Baarn e.o. is wat op de achtergrond geraakt. Maar pak de draad weer op. Wie weet krijgen we er nog een x wat nieuwe vrijwilligers bij. Ik hoop het zodat ik het stokje van voorzitter kan overdragen. We gaan het zien.

Mar
Beloond voor wachten op de zon
Mar
Ze zijn er nog: pad en salamander