Aanbieding éénjarige perkplanten 2017

Voor de nieuwe leden leggen we het een en ander nog even uit.

De plantjes worden geleverd per portie van 5, 10, 15 of 20.

Bij de levering zijn de plantjes nog erg klein: ± 3 cm hoog met een kluitje van ongeveer 3 cm substraat (veredelde potgrond).

De plantjes kunnen door Groei & Bloei alleen per hele tray besteld worden.

De minimum bestelling is 25 trays. Als er te weinig bestellingen zijn, kunnen we dus helemaal niet bestellen!!!

Het kan ook voorkomen dat de aantallen en dus ook de prijs wat aangepast moeten worden. In het uiterste geval, bij te weinig belangstelling, gaat de hele aanbieding niet door!

Tips:

De planten verlangen veel licht, echter geen directe zoninstraling.

De kluitjes na het oppotten goed aangieten. Daarna wel regelmatig water geven, maar niet voortdurend nat houden. Een keer wat droger worden laat de wortels zoeken.  Net als in de natuur: regen en droogte.

Minimale opkweektemperatuur van 12 – 16 °C, gedurende de eerste paar weken.

Geef de planten op zonnige dagen nooit bovenlangs water, dit ter voorkoming van bladverbranding.

Zodra de planten goed door geworteld zijn, kan de temperatuur geleidelijk verlaagd   worden.

Vanaf ca. 4 weken na verspenen moet er regelmatig bij gemest worden.

Uitpoten kan vanaf ca. half mei, na de laatste nachtvorst.

De bestellijsten moeten voor 12 december 2016 ingeleverd worden in verband met de bestelling aan de kweker.

De afhaaldatum is: Zaterdagochtend 25 maart 2017 van 11.00 tot 12.00 uur. Bij verhindering graag voor vervanging zorgen.

Plaats:  “De Groene Inval” Geerenweg 8, 3741 RS  Baarn.