foto's

Welkom bij Groei & Bloei Baarn en omstreken

Deze week eindigt de meteorologische zomer en dan zien we al weer 'het verval' in onze tuinen. Werk aan de winkel als je deze wil veranderen komend najaar. Zet je planten en struiken apart als je deze wilt ruilen. Dat kan in oktober tijdens de plantenruilbeurs.

Een site voor tuin- en plantenliefhebbers, maar ook voor bloemschikkers en moestuiniers. Wij hebben u veel te bieden. Wilt u hier meer over weten, klik dan hier.

Heeft u de nieuwe website van Groei & Bloei al gezien. Erg verfrissend om een kijkje te nemen en in te loggen zodat u ook een eigen blog kunt maken. Veel lees- en kijkplezier.

Per maand versturen wij 1 NieuwsFlits naar leden en andere belangstellenden. Wilt u deze ook ontvangen, klik dan op deze link om u aan te melden. Verder versturen we vanaf dit jaar onze convo in april, augustus en november naar onze leden.

Heeft u nog wat voor het prikbord of voor de pagina 'Baarn en omgeving'? Mail het ons.

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin:125 mm regen