Aanbieding Regenton

Nieuwe leden van Groei & Bloei krijgen korting op het eerste abonnementsjaar en een welkomcadeau. De komende periode is dit een "Mini Rainsaver", een regenton met een inhoud van 100 liter, inclusief een poot, zodat er een gieter ondergezet kan worden en een vulautomaat voor de verbinding met de regenpijp. Deze regenton heeft een verkoopwaarde van € 72,50.

Om bestaande leden ook een leuk voordeel te geven is het mogelijk om deze regenton via de afdeling te bestellen voor € 35,00. U heeft de keuze uit de kleur antraciet en groen.

Wilt u gebruikmaken van dit prachtige aanbod met een voordeel van € 37,50, stuur dan een mail naar Hans Wijbrands: info(at)baarn.groei.nl. Wilt u in de mail uw naam en kleurkeuze vermelden. Deze aanbieding is alleen voor leden.

Het bedrag van € 35,00 kunt u overmaken naar betaalrekening NL73ABNA0626406331 t.n.v. KMTP Baarn met vermelding Regentonactie o.v.v. antraciet of groene regenton. Uw bestelling is definitief als de betaling is ontvangen.

Deze actie loopt tot 15 mei 2018.

Zodra wij weten wanneer en waar de regentonnen bezorgd worden, laten wij u dat weten en kunt u de ton ophalen.

Bent u nog geen lid van Groei & Bloei, meld u dan aan, u ontvangt de regenton dan gratis.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien