Baarn

ALV en lezingavond 10 mei 2022

Schaduwplanten, wat hebben ze nodig en waarom staan ze graag in de schaduw? In de natuur staan ze onder bomen of struiken en halen hun water en voedsel uit de bladlaag waarin ze staan. Dat moet je in je tuin dus nabootsen om het je schaduwplanten naar de zin te maken. Alleen schaduw is dus niet voldoende. Gerard van Buiten van de Botanische Tuinen Utrecht vertelt op dinsdag 10 mei nog veel meer en laat je een paar fraaie planten zien op de dia’s die hij zal meenemen. Voor het eerst zijn wij dan weer te gast in De Groene Inval.

Voorafgaand aan deze lezing zullen we nog stilstaan bij de financiële stukken van het afgelopen jaar en ook kunt u het verslag van de secretaris bekijken. Verder zijn er nog wat andere punten die wij aan u willen voorleggen. Maar u kunt zich nu al opgeven als lid van de kascommissie omdat Koos Hadders stopt.

U bent welkom vanaf 19.45 uur in de Groene Inval, De Geerenweg 8, 3741 RS  Baarn.

Naar Gardenista op 25 mei

De drie Groei en Bloei afdelingen Utrecht, Zeist en De Bilt hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren gezamenlijk een busreis naar Gardenista en later in het jaar naar de Floriade. Ook leden van Baarn kunnen zich hiervoor opgeven.

Gardenista: Woensdag 25 mei. Busreis en toegang samen € 25,00.

Als u hier belangstelling voor heeft kunt u zich opgeven via info(at)utrecht.groei.nl. Vermeld uw naam, telnr. en adres (dit in verband met keuze opstapplek). Leden mogen ook huisgenoten/vrienden meenemen. Ook voor verdere vragen kunt u reageren naar het info mailadres: info(at)utrecht.groei.nl of  bel Helma Koot, 06-10520984.