Baarn

Welkom bij Groei & Bloei
Baarn

Uitgelicht

Aan de vooravond dat onze nieuwe website live gaat, 7 oktober, zijn we echter als afdeling nog niet op orde. U zult even geduld moeten hebben, want door tijdgebrek is de webmaster achterop geraakt om zich goed in te lezen en verhalen die op de oude website stonden over te zetten naar de nieuwe. Maar het kan ook zomaar zijn dat we langzamerhand gewoon helemaal opnieuw beginnen. De landelijke website is een tijd geleden vernieuwd en dus worden de afdelingswebsites nu ook in deze vernieuwingsronde mee genomen. Als Groei & Bloei, afdeling Baarn, zijn we natuurlijk al jaren onder bemensd en heb ik als webmaster me verkeken op het ontzettend vele werk wat hier bij komt kijken. Dus u zult nog wat geduld moeten hebben voor ik hier weer wat heb opgebouwd. Uiteraard bent u welkom om stukken te mailen die goed op onze website zouden passen. Heeft u tips die u wilt delen, of tuinreisverslagen, of bezoeken aan leuke tuinen, mail ze gerust naar info@baarn.groei.nl. Kijk gerust bij andere afdelingen die alles al op orde hebben, zoals Barneveld.

Bestuursleden:
Hans Wijbrands, voorzitter a.i. & secretaris, webmaster en redacteur
tel. 035 5423005
email: info(at)baarn.groei.nl
twitter: @G_BBaarn

Hanneke Rutgers, penningmeester
email: hanrutgers(at)live.nl

Harm Jan Luth, adviseur
tel. 06 51598157
email: hjluth@gmail.com

Vacant:
Het bestuur is nog op zoek naar een voorzitter. Verder zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen met diverse activiteiten. Lijkt u het leuk, mail ons dan eens en dan kunnen we samen kijken waar we u voor in kunnen zetten.

Commissies:
Bloemschikkring:
Mw. C. Nouwen-van Schaik

Cursussen:
Mw. G. Last, tel. (035) 5417366

Lezingen, open tuinen en excursies:
Hans Wijbrands, tel. (035) 5423005

Ledenadministratie en plantenruilbeurs:
Koos Hadders, Wagenaarlaan 35, 3741 GE Baarn
tel. (035) 5415376

IBAN: NL73ABNA0626406331
t.n.v. Vereniging KMTP Groei & Bloei Baarn e.o.

Voorzitter/secretaris:
Hans Wijbrands
info(at)baarn.groei.nl

Bloemschikkring:
Mw. C. Nouwen-van Schaik, tel. (035) 5416694

Cursussen:
Mw. G.H.J. Last-Alten, tel. (035) 5417366

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Erfelijk belast - Blik op de Tuin no. 927

Er zijn geen agenda items gevonden